Beanbag XL

Dit is waarom je graag een zitzak wil

Je komt thuis, pakt een drankje en ploft neer op de ultieme relax plek. Op een zitzak kun je namelijk enorm goed ontspannen. Maar er is meer! Dit zijn de 5 voordelen van een XL zitzak: voor de kinderen én voor jezelf.

1. De zitzak is multifunctioneel

Op een zitzak kun je zoveel meer dan alleen zitten. We noemen er een paar: liggen, loungen, tv kijken, gamen, een dutje doen…In de kinderkamer is het een zachte plek om even lekker te stoeien. De allerkleinsten kruipen er overheen of wagen een sprongetje. En voor tieners is zo’n eigen chill plek op de kamer ontzettend waardevol. Voor het gamen natuurlijk😉 Maar zelfs huiswerk maken gaat prima op een grote zitzak.

2. De zitzak vormt zich naar jouw lichaam

De EPS korrelvulling van de zitzak past zich aan jouw lichaam aan en dat voelt comfortabel. De zachte, flexibele vulling geeft ondersteuning waar jij dat nodig hebt en dat geeft je het gevoel dat je in een heerlijke cocon zit. Ontspan. Je hoeft voorlopig even niks meer.

3. Er is altijd wel een zitzak in jouw smaak

Je kunt zitzakken kopen in alle kleuren en patronen. Zo behoud je jouw eigen stijl en past dit grote loungekussen altijd in het interieur.

4. Een zitzak hoeft geen vaste plek te hebben

Zelfs een XL zitzak is licht en gemakkelijk te verplaatsen. Sleep hem dus daarheen waar jij lekker wilt zitten: voor het raam, de tv of schuif ‘m bij voor de visite.

5. Beanbags zijn ook geschikt voor buiten

Neem de zitzak mee naar het terras en zet hem op de zonnigste plek. Plof maar neer en sluit je ogen. De zitzakken van Love This Art zijn gemaakt van een speciale outdoor stof: sterk, waterafstotend en geschikt om te wassen in de wasmachine. Perfect voor in de tuin dus!

Ga naar alle Zitzakken

Oneindige keuze in kleuren en dessins

Love This Art heeft voor jou zitzakken in 3 formaten. De grootste zitzak is 135 bij 175 cm en dat relaxt goed hoor! Kijk gauw bij onze grote zitzakken of er één voor je tussen zit. Zoek je een andere kleur of patroon? Kijk dan eens in de collectie patronen van Motiflow. Alle Motiflow patronen kunnen wij voor jou laten drukken op een zitzak: Custom Made.

    Schrijf je in voor het Love This Art inspiratie magazine en ontvang elke maand de leukste styling tips en nieuwste Motiflow patronen in je mailbox! Met regelmatig mooie winacties. Love it.