Hi! Welkom op LoveThisArt.nl

 

Ik ben Femke, het gezicht achter Love this Art. Moeder van twee lieve kinderen en dol op vrolijke printjes voor de kinderkamer! Ik geniet van het speuren naar mooie designs voor behang en interieuritems en vind het bovendien superleuk om zelf dessins te ontwerpen.

Love This Art

Kleuren op de muur


Uit eigen ervaring weet ik dat het best lastig is om de kale muren in huis aan te pakken. Welke kleur kies je voor op de muur? Welk behangetje zou mooi staan? Hoe maak je van je huis een fijne, geborgen plek voor jezelf en de kinderen?

Love This Pattern

Met Love This Art probeer ik jou te inspireren met mooie interieurprints. Gave designs waar jíj blij van wordt en die perfect passen bij de inrichting die jij voor ogen hebt. In de Love This Art shop vind je veel vrolijke (kinder)printjes, maar ik laat je graag ook zelf zoeken in de gigantische database van onze partner Motiflow! Lees meer over: jouw unieke Motiflow design.

Love This Kid

Het domein van de kinderen. Hoe richt je dit in zonder dat de schreeuwerige, felle printjes jouw Zen-styling uit balans brengen? Bij Love This Art vind je mooie stoffen en subtiele kinderprintjes voor de kinderkamer of speelhoek. Superschattig én passend bij de inrichting van jouw huis.

Love This Planet

Groene prints gedrukt op groene wijze. Wij gebruiken voor jouw product duurzame materialen en produceren On Demand. Het behang of de stof voor het kussen wordt pas gedrukt zodra de bestelling binnen is. De productie vindt plaats in Nederland, dus jouw nieuwe woonitem maakt geen lange milieubelastende reis.

Wat klanten zeggen over…

Love This Art is aangesloten bij stichting Webwinkelkeur. Reviews worden onpartijdig verzameld en beheerd  door Webwinkelkeur

Volg Love This Art op:

Instagram
Pinterest