Toch niet helemaal tevreden?

Dat vinden we jammer! Uiteraard kun je het artikel gratis retour sturen. Geen probleem.

 

Zo werkt het:

  1. Binnen 14 dagen na ontvangst meld je jouw retour aan*
  2. Vul daarvoor onderstaand retourformulier in
  3. Wij verwerken jouw retourmelding binnen twee werkdagen.
  4. Je ontvangt van ons een email waarin staat hoe je het artikel (met PostNL) gratis naar ons terugstuurt**
  5. Zodra wij het artikel retour hebben ontvangen krijg je van ons, binnen 14 dagen na aanmelding van je retour, het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) terug***

* Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

** Een PostNL pakket mag maximaal  176 x 78 x 58 cm groot zijn en niet meer dan 23 kg wegen.

*** Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering Retour:
Custom made artikelen -met een zelfgekozen Motiflow patroon- kunnen helaas NIET retour

Heb je zelf een print uitgekozen uit de database van Motiflow.com? Dan heb je een Customized product besteld: oftewel een product op maat. Een Custom Made artikel is specifiek in jouw stijl gemaakt en kun je helaas niet retourneren. Heb je een klacht over je (custom made) product? Neem gauw contact met ons op!

Vul het retourformulier in

en je ontvangt binnen twee werkdagen een email waarin staat hoe je het artikel naar ons retour kunt sturen.