De leukste dieren uit het bos: zo op jouw muur

Bosdieren is een veelgekozen thema voor de baby- of kinderkamer. Egeltjes, konijntjes en vosjes zijn natuurlijk ook superschattig! Illustratoren en patroonontwerpers maken de dessins extra lief door gebruik van zachte pastelkleurtjes.

Deze vrolijke dieren staan fantastisch op de muur van de kinderkamer en zorgen voor gezelligheid! Je kindje heeft wat om naar te kijken. Vergeet niet een aantal ‘echte’ pluche knuffeldieren toe te voegen én een lekker zacht speelkleed.

Klassieke tekeningen van dieren in het bos

Dit zijn de meer realistische tekeningen, die een beetje doen denken aan de eekhoorns-met-een-nootje van Marjolein Bastin.

Grafisch konijn: simpel en grappig

Soms zie je niet direct wat het is, maar blijken het bunny-ears te zijn! Met deze printjes blijf je in het dieren thema, maar houd je het wel speels.

In the spotlight: Designer NumSi!

Designer NumSi maakt ontwerpen waar je als kind heel blij van wordt! Meer ontwerpen: NumSi op Motiflow

Plumie yellow - ID 9633

Nog meer bosbewoners aan de muur van de kinderkamer!

En wat vind je van deze schattige ontwerpen?

Tiny Peanuts - ID 5321
Egeltjes Mintgroen - ID 14651

Kies jouw favoriete dessin voor de kinderkamer

Alle designs kunnen we voor je printen op behang, zitzak of kussen. Dus laat dat standaard behangetje van de bouwmarkt lekker liggen en creëer een mooie babykamer met unieke, zelfgekozen prints voor jouw kleintje!

    Schrijf je in voor het Love This Art inspiratie magazine en ontvang elke maand de leukste styling tips en nieuwste Motiflow patronen in je mailbox! Met regelmatig mooie winacties. Love it.

    2 gedachten over “Vrolijke bosdieren voor de babykamer”

    Reacties zijn gesloten.